tjänster hos hjärnvilja

Ledarskaps-utveckling & mental träning

Här hittar du information om vilka tjänster Hjärnvilja erbjuder. Tjänsterna erbjuds till företag, föreningar och idrottare och kan skräddarsys efter era specifika behov.

idrott-mental-traning

tjänster hos hjärnvilja

Ledarskapsutveckling & mental träning

Här hittar du information om vilka tjänster Hjärnvilja erbjuder. Tjänsterna erbjuds till företag, föreningar och idrottare och kan skräddarsys efter era specifika behov.

Föreläsningar med Hjärnvilja

Förvänta dig humor, anekdoter, högt tempo och en smittsam energi

En föreläsning med Hjärnvilja blir aldrig tråkig. Glädje och energi varvas med enkla bilder och handfasta övningar. Att vara publik på dessa fartfyllda föreläsningar innebär både igenkänning, aha-upplevelser och en och annan utmanande tankegång. Slätstruket är inget för Maria, hon vill väcka känslor och tankar och skapa en trygg miljö där frågor vågar ställas och där du törs se dig själv i spegeln.

föreläsning 1

Ledarskap

Ledarskap är ett otroligt stort och spännande område och Hjärnviljas devis är ”du blir aldrig färdig som ledare”. Som ledare finns det alltid mer att utforska och du kan hitta nya smarta verktyg för att få önskad effekt i din grupp. Oavsett om det är trygghet, samarbete, engagemang, motivation eller något annat som du eftersträvar.
 
I denna föreläsning, som också kan ses som en mini-utbildning, får vi möta ledarskap på Hjärnviljas vis. Vad är viktigt att tänka på som ledare, oavsett om jag är ny eller gammal i rollen? Hur kan jag skapa trygghet och tillit i gruppen? Hur arbetar jag med gränssättning? Behöver jag göra om mig, eller duger de egenskaper som jag redan besitter? Vi kikar på ledarskapet utifrån ett nydanande och utmanande perspektiv.

föreläsning 2

Mental träning

Välkommen in i den mentala träningens värld. Oavsett om ni är en förening eller ett företag så står ofta prestationer i centrum. För Hjärnvilja är det viktigt att människor får möjligheten att frambringa sin fulla potential, dock inte till vilket pris som helst! Min fulla övertygelse är att om du är välmående och hittar en god balans i livet så lyckas du också prestera bättre. 

Förutom välmående kommer energi, fokus och målsättning att beröras under denna föreläsning. Övningar, tips, anekdoter och förhoppningsvis några nya perspektiv paketeras tillsammans med energi och glädje för att denna föreläsning ska engagera och inspirera er som publik.  

workshops

Är ni en grupp som vill gå på djupet inom ett specifikt ämne?

Då är en workshop perfekt för er!

Workshops med Hjärnvilja kännetecknas av energi, utmaningar, glädje och teambuilding. Syftet med alla workshops är att ni i gruppen ska få en större förståelse både för varandra och för det givna ämnesområdet.

Oavsett om ni behöver stärka kommunikationen, arbeta med lättsammare teambuilding eller förstärka ert ledarskap så kommer en workshop att ge er mängder med verktyg och insikter att jobba vidare med. Här bredvid presenteras förslag på områden.

Boka en specifik workshop direkt eller hör av dig till Hjärnvilja för att skräddarsy upplägget utifrån er grupp.  

exempel på workshops

KURSER med Hjärnvilja

Ger dig en trygg grund som skapar goda förutsättningar att lyckas

Efter många års klientarbete upptäckte jag att jag ofta sa samma saker, framför allt i början av alla klienters resa tillsammans med mig. Här tänkte jag att det måste gå att effektivisera, både tidsmässigt och kostnadsmässigt för mina klienter. Tanken ledde fram till två grundkurser, en i mental träning och en i självledarskap. Kurserna går bra att göra helt på egen hand, eller med mig som bollplank för fördjupad förståelse. Jag rekommenderar att göra kursen på 4-5 månader för att hinna göra alla övningar ordentligt och skapa långsiktiga förändringar.

grundkurs i mental träning

Känner du att du presterar bättre på träning än på tävling?

Märker du att ”hjärnspöken” sätter käppar i hjulet för dig, kanske både inom din idrott och ditt vardagsliv? Eller har du bara en önskan om att nå så långt du bara kan och ser att den mentala träningen är en del av nyckeln?

I så fall har du hittat precis rätt! Denna kurs i grundläggande mental träning skapar en trygg bas att stå på för att kunna nå dina målsättningar och må bra på vägen dit. Oavsett om du är individuell idrottare eller del av ett team så kommer denna kurs att stärka din mentala inställning och ge dig de verktyg som behövs för att leda dig själv mot framgång.

vad går du igenom i kursen?

1995 kr inkl moms

grundkurs i självledarskap

Redo att ta ditt ledarskap till nya höjder?

Då är denna grundkurs perfekt för dig!

Denna kurs är speciellt utformad för dig som vill utveckla din ledarskapsförmåga genom att förbättra ditt självledarskap. Oavsett om du är företagsledare, chef eller del av ett team, kommer denna kurs att stärka din mentala inställning och ge dig de verktyg som behövs för att tryggt leda dig själv och andra.
 
Kursen går utmärkt att göra på egen hand, men den kan med fördel användas för att stärka tillhörighet och förståelse i en arbetsgrupp. Kursen bidrar med övningar och diskussionsämnen som ni som arbetsgrupp kan använda vid exempelvis konferenser och arbetsplatsträffar. Ett uppskattat inslag som får er att lyfta relevanta frågor och samarbeta på ett djupare plan.
 
Är ni som arbetsgrupp nyfikna på denna kurs? Skicka en förfrågan till Hjärnvilja så återkommer jag med förslag på hur Hjärnvilja kan bidra i processen samt olika priskategorier.

vad går du igenom i kursen?

2400 kr exkl moms

Fler än fem anställda på ditt företag? Maila maria@hjarnvilja.se för en offert.

Our Process

01

Your Step Goes Here

Lollipop tiramisu bear claw pie muffin caramels macaroon cotton candy. Jelly brownie candy sugar plum caramels.

02

Your Step Goes Here

Bonbon lollipop halvah sugar plum pastry croissant donut chocolate bar lollipop tootsie roll candy canes tiramisu.

03

Your Step Goes Here

Apple pie jelly-o bonbon danish jujubes jujubes. Oat cake dragée shortbread jelly-o toffee pie chocolate shortbread.

Want us to teach you?

Signature Course

Pastry cotton candy sweet roll shortbread icing jelly. Fruitcake oat cake powder fruitcake danish cookie.
Chocolate cake apple pie cheesecake cotton candy liquorice soufflé cotton candy pudding sugar plum. Jelly dragée gummi bears candy chupa chups sesame snaps halvah. Cookie muffin lollipop biscuit gingerbread.

Your next step

Ready to build and grow your business?

Sweet roll candy tootsie roll donut candy canes halvah halvah jelly danish. Biscuit soufflé pie fruitcake shortbread. Gummies gingerbread chocolate cake jelly candy sugar plum.