Tjänster

Tjänster

Workshops
Föreläsningar
Mental träning

Hjärnvilja arbetar med att få företag, föreningar, organisationer eller individer i symbios. Med det menas att vi drar emot ett enat mål och mår bra på vägen till målet. Genom samtal och stärkande övningar jobbar vi med att få tillbaka till lusten, passionen och engagemanget igen – och få bättre resultat och mer energi på köpet.

Stjärna cyan

Företag

Företagsamhet – Ledarskap – Engagemang
Dessa tre ord kan vara de roligaste som finns, men även de svåraste. Att utveckla organisationer, få de anställda med på tåget, hörsamma deras åsikter, kommunicera väl och samtidigt vara ödmjuk och rättfram, givmild och åtstramande. Hur får en god ledare allt att falla på plats? En nyckel ligger i kunskap och utbildning i företagets alla led. En annan nyckel finns inuti dig själv, för en samlad och närvarande person blir också en god ledare.


Stjärna magenta

Idrott

Prestera smart
Att vara sitt absolut bästa jag när det väl gäller är en konst. Det är otroligt många parametrar som ska stämma för att vi ska stå överst på prispallen. Men det som för mig som personlig mental tränare är ännu viktigare är att vägen fram till prispallen ska kännas guldkantad och skön. Visst kan vi slita oss fram till guld, men varför ska vi göra det om vi inte behöver? Genom att synka ihop kropp och hjärna och se till att båda dessa arbetar för oss istället för emot oss så kan du som idrottare lägga mer energi på andra moment i din träning. Tid och energi är det som varje idrottare behöver, den mentala träningen hjälper dig att frigöra dessa viktiga delar.


Stjärna orange

Privatpersoner

Inspireras och utmanas
Gemensamt för alla Hjärnviljas workshops och föreläsningar är att de skapar glädje, inspirerar och utmanar. Energi och engagemang är ledorden som förmedlas till alla deltagare. Mina tillställningar bjuder på handfasta övningar och tips, vilka vi testar tillsammans. Jag utmanar er att testa nytt och våga. Ingen lämnas oberörd och din självkänsla har garanterat lyfts efter en workshop med Hjärnvilja. Övningar anpassas för att passa gruppens eller individens behov och önskemål. Det bästa med Hjärnviljas workshops är att var du än befinner dig så har du nytta av det du lär dig och tipsen är så handfasta att du kan ta hjälp av dem i många tänkbara situationer. Detta är med andra ord en investering för framtiden.