Privatpersoner

Hjärnvilja inspirerar och utmanar

Oavsett du har bestämt dig för att klara av ett ”omöjligt” mål, om du önskar gå ner i vikt, sova gott om natten eller helt enkelt må bättre så finns Hjärnviljas individuella mentala rådgivning här för dig. Jag inspirerar dig och utmanar dig när du behöver och jag hjälper dig att hålla ögonen på målet när det känns tungt. Vi blir ett starkt team som tar oss från klarhet till klarhet och vid mållinjen är det mitt hejarrop som skär genom luften ”DU GJORDE DET!!”.

Stjärna orange

Hjärnviljas tjänster för privatpersoner

Prestera mer – må bättre

Låter det motsägelsefullt?

Prestation är idag ett ledord i mångas liv och företag. Att prestera, och då gärna maximalt, är något som blivit mer vardag än undantag. Högt tempo, alltid nåbar, många måsten – tyvärr leder detta alls som oftast till att vi blir dränerade på energi.

Det som händer när vi blir dränerade på energi är att vi inte är våra bästa jag. Vi tappar orken och gnistan som förut kickade igång oss. Vi blir stressade och känner oss otillräckliga. Vi blir ofokuserade och ostrukturerade vilket leder till tidsförluster och trytande kommunikationen som bäddar för missförstånd. I en miljö som denna är det inte enkelt att driva vare sig projektet ”familj” eller projektet ”företag”.

Går det att prestera mer utan att förlora energi?

Självklart! Välj en workshop eller individuell rådgivning med Hjärnvilja och vi kommer tillsammans finna lösningar till era problem. Vi jobbar med att skapa struktur och ordning, hitta energitjuvar, skapa god kommunikation och stresshantering. Samtidigt som du hittar vem du är och får din självkänsla boostad. Individuella övningar dirigerar dig på vägen och en handlingsplan hjälper din att fortsätta utvecklas framgent.

Individuell konsultation – kontakta Hjärnvilja för ett första möte.
Workshop – uppdelad på tre tillfällen à 2 timmar. Mellan 3-15 deltagare i varje grupp.

Professionell presentation

Locka fram din karisma

Det må vara smidigt att ha slides på en skärm bakom ryggen för att förmedla information och visa bilder, men ofta blir Power Point opersonligt och något att gömma sig bakom. Sedan detta verktyg landade i våra händer upplever många att vår presentationsteknik har blivit allt sämre.

Alla som håller presentationer har en svår nöt att knäcka i att entusiasmera sina åhörare. Men trots att det är svårt så behöver det göras!

Är du VD, föredragshållare, lärare, ska hålla tal på dotterns bröllop eller av andra anledningar behöver förmedla ett budskap så är professionell presentation något för dig.

Ledareen karismatisk och engagerande ledare kan göra enorm skillnad för företagets/föreningens kämparglöd och arbetsvilja.

Föredragshållare en god presentatör ser till att förnya och förädla sitt framträdande ständigt, men detta kan vara svårt på egen hand.

Vinstbringande

Enskilt eller i workshopform tar vi oss an uppgiften att förstärka din presentationsteknik och ditt skrivna material. När hinder för att hålla fantastiska presentationer är borta finns otaliga vinster att göra. Människor inte bara lyssnar på en trygg och karismatisk person, de köper tjänster/produkter av densamme, de rekommenderar denna person och de litar och ser upp till en sådan person. Att bli en god presentatör är en investering för livet.