Idrott

Prestera smart

Att vara sitt absolut bästa jag när det väl gäller är en konst. Det är otroligt många parametrar som ska stämma för att vi ska stå överst på prispallen. Istället för att slita hela vägen dit kan vi ta mentala genvägar för att lyckas.

Genom att synka ihop kropp och hjärna och se till att båda dessa arbetar för dig istället för emot dig så kan du som idrottare lägga energi på rätt saker, hitta fokus och skapa dig fördelar när det är som allra viktigast att prestera.

Stjärna magenta

Hjärnviljas tjänster inom idrotten

Individuell mental rådgivning

 I denna individuella utveckling väver vi ihop vardag, träning och tävling för att du ska finna välmående på alla plan. Du kommer att få övningar i syfte att finna din väg till målet, må bra och kunna prestera optimalt.

Föreningar

Hjärnvilja har ett samarbete med SISU Idrottsutbildarna i Västmanland och Västmanlands Idrottsförbund. Fråga din idrottskonsulent om du har tankar på mental träning för din förening/ditt lag. Det går självklart bra att kontakta Hjärnvilja direkt för att höra mer om vad jag erbjuder. I utbudet finns både utbildningar och enskilda träffar.

Workshops/föreläsningar

Workshops eller föreläsningar är perfekt för grupper eller lag som vill stärka teamkänslan och tillsammans använda övningar sprungna ur den mentala träningen för att införliva sin målbild, må bättre och prestera optimalt.