Idrott

Prestera smart

Att vara sitt absolut bästa jag när det väl gäller är en konst. Det är otroligt många parametrar som ska stämma för att vi ska stå överst på prispallen. Men det som för mig som personlig mental tränare är ännu viktigare är att vägen fram till prispallen ska kännas guldkantad och skön. Visst kan vi slita oss fram till guld, men varför ska vi göra det om vi inte behöver?

Genom att synka ihop kropp och hjärna och se till att båda dessa arbetar för oss istället för emot oss så kan du som idrottare lägga mer energi på andra moment i din träning. Tid och energi är det som varje idrottare behöver, den mentala träningen hjälper dig att frigöra dessa viktiga delar.

Stjärna magenta

Hjärnviljas tjänster inom idrotten

Individuell mental rådgivning

Där vardag, träning och tävling vävs in för att du ska finna din väg till målet, må bra och prestera optimalt.

Föreläsningar

För större grupper som är nyfikna på mental träning och vill veta mer. Eller för er som redan arbetat med mental träning men som vill komma längre och nå ännu högre mål.

Workshops

För mindre grupper eller lag som vill stärka teamkänslan och tillsammans använda övningar sprungna ur den mentala träningen för att införliva sin målbild, må bättre och prestera optimalt.

Paketerat och klart

Från blodsmak till guldläge

Föreläsning

”Från blodsmak till guldläge” heter min senaste föreläsning i mental träning som handlar om prestation, energi och konsten att ta den guldstänkta stigen fram till medaljen. Denna föreläsning ger dig förståelse i den mentala träningens grunder, varför den fungerar och hur du eller ni som lag kan använda er av den för att prestera mer och nå längre – och samtidigt må bra.

Under de 1,5 timmar som föreläsningen pågår väcks många tankar, därför finns det en kompletterande workshop till denna föreläsning. Om ni redan är bevandrade i mental träning kan workshopen självklart genomföras utan att ni först har hört min föreläsning. Denna föreläsning kan hållas både för små och stora grupper. Rummets storlek sätter gränsen.

Workshop

Workshopen ”Från blodsmak till guldläge” syftar, precis som det låter, till att prestationen ska gå från att slita på fel sätt till att kämpa tillsammans och hamna högst upp på prispallen. Syftet är att stärka er som lag, få era frågetecken att bli utropstecken, låta er prova övningar som förstärker den mentala träningens budskap samt ge er en grund att jobba vidare ifrån. Tillsammans med Hjärnvilja, eller på egen hand.

Workshopen tar tre timmar och där går vi noggrant igenom den mentala träningens grunder, vi arbetar tillsammans med övningar och diskuterar oss fram till hur ni på enklast möjliga sätt kan nå era mål. Vad gör er starka och vad får er att prestera?

Denna workshop fungerar på allt från en person upp till ett lag (max 20 personer).

Fungerar inte järn-6an?

Testa hjärnviljan!

Golfcoachning är det optimala sättet att bli coachad på. Inte nog med att du har en egen mental tränare som går med dig på golfbanan i syfte att förbättra ditt golfspel. Det finns även gott om tid emellan hålen att diskutera frågor som ligger dig varmt om hjärtat och som berör andra områden i livet.

Startpaketet – För dig som vill ha en god grund inom den mentala träningen i syfte att förbättra ditt golfspelande.
3 personliga träffar à 1.5 h.

Tävlingspaketet – För dig som vill göra en satsning inom ditt golfspelande. Paketet skräddarsys utifrån din nivå och målsättning. Vi börjar med att lägga en god grund inom den mentala träningen och bygger sedan vidare med övningar i syfte att höja din prestationsnivå och nå dina uppsatta mål.
5 personliga träffar à 1.5 h.