Företag

Företagsamhet
Ledarskap
Engagemang

Dessa tre ord kan vara de roligaste som finns, men även de svåraste. Att utveckla organisationer, få de anställda med på tåget, hörsamma deras åsikter, kommunicera väl och samtidigt vara ödmjuk och rättfram, givmild och åtstramande. Hur får en god ledare allt att falla på plats?

En nyckel ligger i kunskap och utbildning i företagets alla led. En annan nyckel finns inuti dig själv, för en samlad och närvarande person blir också en god ledare.

Stjärna cyan

Hjärnviljas tjänster för företag

Organisationsutveckling

Organisationsutveckling är ett stort ord med otroligt många möjligheter invävt i sig. För Hjärnvilja handlar det om att skapa en trygg och effektiv arbetsgrupp som presterar bättre med mindre energidränage. Vi fokuserar på hjärnans (coachen) och kroppens (laget) del i sammanhanget, vi skapar en stabil grund varifrån vi sedan kan förflytta hela arbetsgruppen från nuläge till drömläge.

Ledarskapsutveckling

Är du ledare, eller har ni en ledningsgrupp, som behöver sortera tankarna, få nya infallsvinklar, handfasta tips på hur förändring kan implementeras på arbetsplatsen? Då är mental rådgivning ett sätt att hitta tillbaka till syftet och den härliga känslan som uppkommer när allt fungerar som det ska. Mitt engagemang och din drivkraft skapar plattformen. Genom konkreta tips och enkla övningar som gör stor skillnad börjar dina prestationer leda dig dit du vill.

Föreläsningar

Hjärnviljas föreläsningar skapar glädje, inspirerar och utmanar. Energi och engagemang är ledorden som förmedlas till alla deltagare. Jag bjuder på handfasta övningar och tips, vilka vi testar tillsammans. Jag utmanar er att testa nytt och våga. Ingen lämnas oberörd och din självkänsla har garanterat lyfts efter en träff med Hjärnvilja. Övningar anpassas efter gruppens behov och önskemål och dessa kommer du bära med dig länge. Detta är med andra ord en investering för framtiden.