Arkiv
budskap

 • 26 april 2014

  20 – Maskroskraft

  2 kommentarer

  Idag har jag varit speaker under Maskrosloppet, ett lopp för inbitna löpare, familjer och rullstolsburna och verkar både som familjefest samt för att lyfta ett viktigt ämne. Föreningen maskroskraft anordnar loppet och ni som känner till begreppet maskrosbarn börjar nu ana föreningens syfte. Att stödja och hjälpa barn och vuxna som lever/har levt i familjer där missbruk, våld eller andra missförhållanden har varit rådande. Ett otroligt viktigt syfte och när Hjärnvilja fick frågan att ställa upp som speaker så var det givetvis både en ära och en självklarhet att hjälpa till.

  Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
  Kanske syns vi i startfållan nästa år?

  Maskrosloppet 2014

  Maskrosloppet 2014

  Alla barn fick chokladmedalj

  Alla barn fick chokladmedalj – det lönar sig alltid att ha barnasinnet kvar! 🙂

 • 16 april 2014

  08 – Veckan som gått

  Inga kommentarer

  Att stanna upp och reflektera är viktigt, så därför valde jag att stanna upp såhär en vecka in i bloggutmaningen för att se vad som har hänt under den här tiden. Företagarens bloggutmaning är ett initiativ av Linda Hernestal Da Silva som går ut på att blogga 21 dagar i sträck och samtidigt läsa andra härliga företagares bloggar. Toppenidé, inte sant?

  På en vecka har jag fått några nya vänner, personer som jag känner att jag så gärna vill träffa och samtala med – bara genom ord de har skrivit som har träffat mig rakt i hjärtat. Jag har fått lära mig många nya saker och ser hur mycket visdom och härlig inspiration som finns att hämta därute i bloggvärlden. En värld som för mig innan har varit stängd för att jag inte har sett dess syfte.

  Jag har fått så många fina och tänkvärda kommentarer som har gjort mig både rörd och tacksam. Personer som jag inte känner har tagit av sin tid för att läsa min blogg och dessutom delat en tanke om inlägget som jag kan läsa. Fantastiskt! Vilka hjältar.

  Dessutom har jag själv påbörjat en ny vana. En vana att dela med mig av min kunskap och mina tankar och att göra det kontinuerligt. Förut har jag använt bloggen då och då som ett sätt att få ut några snurrande tankar ur huvudet. Men jag har inte ens funderat på saker som att jag borde ha återkoppling på kommentarer eller vilken sida som distribuerar bloggen. ”Det är väl ändå ingen som orkar läsa” har jag tänkt, eftersom jag själv inte ansåg mig ha tid att läsa bloggar. Nu har jag flera härliga bloggar samlade i mina bokmärken som jag frekvent kommer att besöka.

  En vecka har gått och mycket har hänt. Det jag vill ska hända framöver är att jag fixar till mina kommentarer, ordnar så bloggen hamnar på en annan portal och gärna får en snyggare layout. För blogga är ju riktigt kul! Tänk att jag inte har förstått det innan.

  Dessutom ska jag under nästkommande vecka fundera på hur jag på bästa sätt kan nå ut med mitt budskap om mental träning, möten och presentationer igenom denna blogg. Ni som har idéer om hur detta kan gå till får gärna skriva en rad härunder. 🙂
  Stor kram till er alla som följt med denna första vecka, jag är så tacksam!