13 november 2017

Hjärnvilja växer!

Dreamteam, Mental träning, Samarbete
 
, , , ,
 

Denna höst har gått i väntans tider. Det började redan i våras med ett möte som utvecklades mer intensivt efter sommaren och har nu utmynnat i ett nytt och spännande samarbete. Hjärnvilja har gått från en till två, vi är nu ett team på riktigt och ingen är gladare än jag att det är just Caroline som är min nya företagshälft.

Caroline har samma mentala träningsutbildning som jag och samma värderingar. I övrigt är vi olika som personer och kompletterar varandra till fullo. Caroline är den lugna, trygga och stabila personen som har mindfulness som sitt andra namn och jag, ja ni vet, jag är lite mer högt och lågt.

 

Hjärnvilja

Föreläsning med Caroline Bergsten, Hjärnvilja

Vi kommer att ha olika delar som vi driver i företaget. Caroline tar bland annat hand om mindfulness, stresshantering och samtal i personlig utveckling. Jag driver organisations- och ledarskapsutveckling samt prestationsbaserad mental träning. Tillsammans håller vi utbildningar och kurser som innehåller det bästa av båda våra delar. Det är helt enkelt ett dream team som bara väntar på att få släppa datumen för vår första gemensamma utbildning.

Go for gold,

Maria & Caroline

Kommentera